26 35 06 89 brittlou@gmail.com

Hjemmesider

Mangler du eller din virksomhed en ny hjemmeside? Trænger din gamle hjemmeside til et brush-up, opdateringer eller løbende vedligehold?

Hjemmesider

Jeg laver frontenddesign af hjemmesider, dvs. designer hjemmesidens brugerflade. Jeg udvikler informationsarkitekturen, dvs. laver struktur af forside, undersider og menuer ud fra den information, jeg får af dig, samt på baggrund af et indledende konceptmøde.

Jeg designer med udgangspunkt i et CMS (Content Management System). Mine kompetencer ligger primært inden for WordPress, men jeg har også erfaring med Sitecore og Typo3, og lader mig ikke afskrække af andre CMS-systemer.

Herudover har jeg kendskab til HTML og CSS.

Gælder det en ny hjemmeside til dig eller din virksomhed, udvikler jeg designmanual, farver, fonte, menuer og sitestruktur. Jeg lægger gerne billeder, videoer og andet indhold ind på dit site. Du har også mulighed for at tilkøbe tekster.

Herudover tilbyder jeg hjælp til løbende redigering og opdatering af din hjemmeside, samt til f.eks. udsendelse af nyheder, korrekturlæsning eller tilretning af dine tekster. Måske trænger din hjemmeside til et kærligt brush-up eller en lidt mere omfattende relancering?

BLkommunikation_journalistik

Eksempler på hjemmesideopgaver: 

  • Design af hjemmesider til små og mellemstore virksomheder samt humanitære og kulturelle organisationer og foreninger (NGO) – både i større og mindre skala. 
  • Design af hjemmesider og rådgivning vedr. relancering af hjemmeside for skoler, uddannelsesinstitutioner og private. 
  • Løbende redigering, opdatering og vedligehold af hjemmesider (webredaktørfunktion) for virksomheder, organisationer, foreninger, skoler og private.

Baggrund:

Vil du vide mere
om mine priser?

Adresse

BLkommunikation

v/ Britt Louise Hansen

Amagergade 11, st. tv.

9000 Aalborg

Kontakt