26 35 06 89 brittlou@gmail.com

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

hos BLkommunikation

Cookies

Denne side anvender cookies; små tekstfiler, der lægges på din maskine for at hjælpe med at give dig en bedre oplevelse, når du besøger min side. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger min side igen, og de kan hjælpe med f.eks. at huske information og levere helt anonyme data til tredieparts-applikationer som Google Analytics. Cookies vil gøre din browsingoplevelse bedre.

Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser og undlade videre brug af websitet.

Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos Erhvervsstyrelsen.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamles og behandles der en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du skriver en besked, køber et klippekort eller øvrig brug af services via websitet.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kontooplysninger.

 

Sikkerhed

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Der er truffet foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og registrere dine betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine ydelser og websitets indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes primært til indsamling af statistik.

Der benyttes herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig i et almindeligt format. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til bl@blkommunikation.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at BLKOMMUNIKATION skal behandle dine personoplysninger, eller ønsker du, at behandlingen af dine personoplysninger skal begrænses, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

BLKOMMUNIKATION
Amagergade 11, st. tv.
9000 Aalborg

E-mail: brittlou@gmail.com
Telefon: 26 35 06 89

Adresse

BLkommunikation

v/ Britt Louise Hansen

Amagergade 11, st. tv.

9000 Aalborg

Kontakt