Web

Webdesign & -redigering

Jeg laver frontenddesign af hjemmesider, dvs. designer hjemmesidens brugerflade. Her udvikler jeg informationsarkitekturen, dvs. laver struktur af forside, undersider og menuer ud fra den information, jeg får på forhånd, samt på baggrund af en indledende konceptudvikling.

Jeg designer hjemmesider i CMS (Content Management System). Mine kompetencer ligger primært inden for WordPress, men jeg har også arbejdet med design og redigering i Sitecore og Ultimize og lader mig ikke afskrække af andre CMS-systemer. Derudover har jeg kendskab til HTML og CSS.

Jeg producerer også gerne tekstmateriale til sitet og lægger billeder, videoer og andet indhold ind. Se mere under Tekst

Jeg tilbyder også hjælp til løbende redigering og opdatering af din firmahjemmeside, udsendelse af nyheder, korrekturlæsning eller tilretning af dine tekster. Måske trænger din hjemmeside til et kærligt brush up eller en lidt mere omfattende relancering? – så tøv ikke med at kontakte mig. 

Jeg laver hjemmesider til både professionel og privat brug og har f.eks. tidligere lavet hjemmesider for skoler, foreninger og mindre private virksomheder, samt personlige hjemmesider, blogs og online-CV’er.