26 35 06 89 bl@blkommunikation.dk

OM 

Så kan jeg hjælpe.

BLkommunikation er et nordjysk kommunikationsbureau med fokus på tydelig og brugervenlig kommunikation. Først og fremmest med base i Aalborg, men frisk på lidt rejsetid, hvis der er en spændende opgave i farvandet.

Mine vigtigste værdier er helhedgrundighed og indlevelse. Det vil jeg gerne forklare lidt nærmere.

Når jeg løser en opgave, sætter jeg mig grundigt ind i, hvem du er, og hvor du vil hen. Med et helhedsblik på dig og din virksomhed kan jeg hjælpe dig et vigtigt skridt videre på vejen mod at brande dig og/eller din business og skabe bedre PR.

Gælder det f.eks. en ny hjemmeside til dig eller din virksomhed, udvikler jeg designmanual, farver, fonte, informationsstruktur, menuer, undersider og evt. tekster på baggrund af et indledende konceptmøde.

Læs meget mere under:

… OG LIDT OM MIG

Jeg hedder Britt Louise Hansen, er født og opvokset i smukke Nordjylland, og nu bosat i Aalborgs hyggelige øgadekvarter.

Jeg har en forkærlighed for smukt design, veldrejede tekster og god kommunikation. Tilmed er jeg lidt af en nørd, hvad angår stavning, grammatik og skriftlig formulering.

Jeg er uddannet fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har en kandidatgrad i musikvidenskab. Herudover har jeg videreuddannet mig inden for webdesign, grafisk design og layout. Alt sammen uddannelser, der er valgt med hjerte og passion.

Jeg elsker at skrive, designe, lave musik, idé- og konceptudvikle, arbejde kreativt og bidrage til at skabe løsninger, der kan hjælpe og inspirere andre.

Den korte version

  • Fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2012)
  • Cand. mag. i musikvidenskab, æstetik & kultur og film & tv fra Aalborg Universitet (2005)
  • Har taget modulet Layout (10 ECTS) fra Akademiuddannelsen i Kreativitet & Design fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2016)
  • Bor i Aalborg
  • Har B-kørekort og bil