26 35 06 89 bl@blkommunikation.dk

HJEMMESIDER

Mangler du eller din virksomhed en ny hjemmeside? Trænger din gamle hjemmeside til et brush-up eller teknisk vedligehold?

Jeg laver frontenddesign af hjemmesider, dvs. designer hjemmesidens brugerflade. Her udvikler jeg informationsarkitekturen, dvs. laver struktur af forside, undersider og menuer ud fra den information, jeg får på forhånd, samt på baggrund af en indledende konceptudvikling.

Jeg designer hjemmesider i CMS (Content Management System). Mine kompetencer ligger primært inden for WordPress, men jeg har også arbejdet med design og redigering i Sitecore og Ultimize og lader mig ikke afskrække af andre CMS-systemer. Derudover har jeg kendskab til HTML og CSS.

Jeg producerer gerne tekstmateriale og lægger billeder, videoer og andet indhold ind på dit site.

Jeg tilbyder også hjælp til løbende redigering og opdatering af din firmahjemmeside, udsendelse af nyheder, korrekturlæsning eller tilretning af dine tekster. Måske trænger din hjemmeside til et kærligt brush-up eller en lidt mere omfattende relancering?

Jeg laver hjemmesider til både professionel og privat brug og har tidligere lavet hjemmesider for skoler, foreninger og mindre private virksomheder, samt personlige hjemmesider, blogs og online-CV’er.